Udlejningsbetingelser
Generelle betingelser

Udlejningsmaterialet leveres i efterset og rengjort stand, og forudsættes returneret i samme stand. Returneret materiel, der ved stikprøve kontrol ikke viser sig at være rent, rengøres for lejers regning. Lejer er ansvarlig for alt materiel fra udleveringstidspunkt, til det er os i hænde igen. Emballagekasser, stole og borde, beregnet til inde brug SKAL opbevares indendørs. Hvis der bruges farveafsmittende dug, skal der ligges plastik mellem bord og dug. Evt. reklamationer fremsættes inden ibrugtagning.

Afbestilling og regulering

Afbestilling kan ske frem til 1 uge før udleveringsdato, herefter faktureres 50% af ordrebeløbet, ved afbestilling på udleveringsdatoen faktureres 100% (gælder dog ikke ved akut sygdom eller dødsfald i lejers nære familie). Regulering til et mindre antal, skal ske senest 1 uge inden udleveringsdato, i konfirmationsperioden senest 2 uger inden udleveringsdato.

Ved afbestilling af Telte: skal dette ske senest 30 dage før opstilling/leveringsdato, herefter faktureres 50% af udlejningsprisen. Ved afbestilling af Telte senere end 14 dage før opstilling/levering faktureres 80% af udlejningsprisen.

Lejeperioden

Udlejningspriser er beregnet på “engangsbrug”, Skal udlejningsmaterialet bruges flere gange, aftales dette med udlejer.

Ansvar

I lejeperioden har lejer ansvar for og hæfter for skadet og bortkommet materiel.

Karup & Thisted Serviceudlejning er kun ansvarlig for personskade, hvis det kan bevises, at en sådan skade er forårsaget ved forsømmelighed fra Karup & Thisted Serviceudlejning eller andres side, for hvilke Karup & Thisted Serviceudlejning er ansvarlig. Karup & Thisted Serviceudlejning er ikke ansvarlig for skade på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, mens materialet er i lejers besiddelse. Karup & Thisted Serviceudlejning er under ingen omstændigheder ansvarlig for driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andet indirekte tab, herunder tidstab.

Telte

3, 6, 9 og 12 meters telte er certificeret. Alle priser på vores telte er inklusiv lys, varme (dog ikke mastetelt) og forsikring, samt opstilling og nedtagning. Gulv til telte er inklusiv nedlægning og optagning. Gulvene leveres IKKE nyvaskede, ønskes dette aftales pris med udlejer. Gulv lægges efter terræn. Det er lejers ansvar, at pladsen til telt/gulv er ryddet og klargjort ved ankomst. Hvis der stilles hjælp til rådighed til opstilling og nedtagning, aftales pris med udlejer. Der må ikke sættes klistermærker, tape, farveafsmittende papir, m.v. på vort materiel. Endvidere må der ikke grilles i vore telte, specielle telte udlejes til dette formål.

Vi står gerne til rådighed med gode råd, ideer og vejledning og har du specielle ønsker til hvor teltet skal stå, kommer vi gerne og hjælper med planlægning m.v.

Lyskæder m.v.

Det er forbundet med livsfare og erstatningspligt at flytte på fatningerne. Der må på ingen måde ændres ved installationer på det lejede materiel. Defekte pærer ved returnering afregnes til lejer.

Transport

Kunden er altid velkommen til selv at afhente og returnere udlejningsmaterialet, når transportmidlet er egnet dertil, dog skal alt vort materiel være tildækket under transport. Vi levere og afhenter gerne, forhør om pris ved udlejer.

Betaling

Betaling er altid netto kontant ved udlevering, med mindre andet er aftalt. Alle ordre under 1000,-kr. pålægges ekspeditionsgebyr på 50,-kr. (gælder ikke for salgsvarer).

Telefontid

Mandag, Tirsdag, Torsdag, Fredag fra kl. 8.30 til kl. 16.00 Lørdag fra kl. 9.00 til kl. 13.00 Tlf. 97921112 40186116 (har de en hastesag kan vi kontaktes udenfor telefontid på 23604332)

______________________________________________________________________

Opvask
Vi kan tilbyde at klare opvasken for Dem, vi skal bare vide det før levering. Prisen er, ved en samlet ordre 1,20 kr. pr. enhed. Ved specielle opgaver – indhent tilbud.
Fadøl
Vi er også forhandlere af fadøl og sodavand fra bl.a Thisted Bryghus – kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os

Telefontider

Åbningstider

CMS

Thisted afdeling
Kronborgvej 120
7700 Thisted
Tlf. Thisted: +4597921112

Telefontid:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag: 8,30 – 12,00
Onsdag og Søndag – Lukket
Akutte behov ring på tlf.+45 23604332
mail@thistedserviceudlejning.dk

Udstilling / butik mandag og torsdag kl. 16.00 – 18.00 eller efter telefonisk aftale